Ελάτε να χαρίσετε βιβλία για τα παιδιά!

2014 - Δεκ Posted by give the kids 0 comments

Έχετε βιβλιαράκια παιδικά που θέλετε να χαρίσετε και δεν ξέρετε πού και πώς;

Σας έχουμε τη λύση!

Την Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου Ο δράκος που τρώει τα παιχνίδια του Κώστα Χαραλά από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, μπορείτε να έρθετε και να δώσετε το αγαπημένο βιβλίο των παιδιών σας που δεν χρειάζονται πια, στις 7 το απόγευμα, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

5203_566

Θα είμαστε κι εμείς εκεί φυσικά.

«Ο δράκος που τρώει τα παιχνίδια» είναι ένα βιβλίο που δίνει νέες ιδέες στους γονείς να ανακτήσουν τα δωμάτια του σπιτιού τους που πλημμυρίζουν καθημερινά από εκατοντάδες παιχνίδια.
Ο συγγραφέας Κώστας Χαραλάς σάς περιμένει για να σας γνωρίσει τον αγαπημένο του Δράκο που διαφέρει από τους συνηθισμένους, αφού αντί για πολιτείες και ανθρώπους εξαφανίζει παιχνίδια και τα μεταφέρει εκεί που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
Θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς τον Δράκο της ιστορίας; Κάντε άνω κάτω τη βιβλιοθήκη σας και βρείτε ένα ή περισσότερα βιβλία που θα θέλατε να χαρίσετε. Ο Δράκος μας πεινάει πολύ οπότε όσα περισσότερα φέρετε τόσο πιο ευχαριστημένος θα είναι. Συγκεντρώστε τα και φέρτε τα μαζί σας στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), στις 7 το απόγευμα.

Θα ακούσουμε την ιστορία, θα λύσουμε το μυστήριο του μικρού ήρωα του οποίου τα παιχνίδια εξαφανίζονται ως διά μαγείας, και, το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, θα κάνουμε χαρούμενα πολλά παιδιά που τους αρέσουν τα βιβλία και θέλουν σήμερα περισσότερο από ποτέ τη βοήθειά μας!
Το givethekids, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ο συγγραφέας Κώστας Χαραλάς σας ευχαριστούν και σας περιμένουν… με τα βιβλία σας!

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014, στις 7 το απόγευμα,
στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ!