Από τη Φολέγανδρο με αγάπη

2013 - Φεβ Posted by give the kids

Κάτοικοι αγαπημένοι της Φολεγάνδρου και εσύ Χαρά, που είχες την ιδέα,

Σας γράφω για να σας πω πως η κίνησή σας ήταν ευγενής, συγκινητική και σπουδαία. Αέρας καθάριος, αιγαιοπελαγίτικος μας άγγιξε για λίγο και μας είπε πως τίποτα δεν σταματάει την αγάπη προς τον άλλο, που μπορεί να περνάει δύσκολα, ακόμα και αν μας χωρίζει ένα Αιγαίο Πέλαγος.

Τα «δώρα» χαρίσματά σας ήδη έφτασαν στους προορισμούς τους:

1. Στον Κόμβο Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων που κάνουν τρομερά ουσιαστική δουλειά, πέρα από πέπλα δημοσιότητας και μεγάλα λόγια, με σκοπό τη στήριξη και την κάλυψη βασικών αναγκών των οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Η υπεύθυνη στον Κόμβο, ευτυχής, μας ζήτησε να σας διαβιβάσω τα ευχαριστώ και την ευγνωμοσύνη τους.

 

2. Στον Ξενώνα Προσφύγων «Νόστος» που μας υποδέχτηκαν με χαρά. Το έργο τους πρόσφατα ανακουφίζει όχι μόνο πρόσφυγες αλλά και Έλληνες που χρειάζονται πολλά. Σίγουρα όλα όσα χάρη σε σας τους δώσαμε θα σταθούν πολύ πολύ σημαντική αρωγή.

Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ πολύ, για την κίνησή σας αυτή και σας στέλνω όλη μας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη. Τα 50 και παραπάνω δέματα που στείλατε θα δώσουν χαρά σε μικρά αλλά και στους γονείς τους. Μα ίσως πιο πολύ κι από αυτό, θα τους κάνουν να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι. Ολόκληρο νησί, πανέμορφο όπως η Φολέγανδρος, είναι δίπλα τους. Αυτό δεν είναι το πιο υπέροχο από όλα;

Σας φιλώ γλυκά όλους και τον καθένα σας ξεχωριστά. Χαρά, σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες. Κράτα μου ένα καφεδάκι, για το καλοκαίρι!