Κανόνες

2012 - Σεπ Posted by give the kids 0 comments

Οι κανόνες της Γκιβ δε Κιντς

Η ευχή της Γκιβ δε Κιντς θα πραγματοποιηθεί μόνο εάν η επιλογή των ρούχων και των παπουτσιών -που θα χαρίσετε- δεν είναι ένα απλό ξεδιάλεγμα, αλλά ένα σπουδαίο δώρο, ντυμένο με αγάπη για τα μικρά που θα τα φορέσουν. Τόσο σπουδαίο όσο δεν φαντάζεστε.

 •  Χαρίζουμε, δεν πετάμε.
   
 • Δεν χαρίζουμε κάτι που δεν θα θέλαμε να μας χαρίσουν: φθαρμένα, σκισμένα, λερωμένα τόσο που δεν βγαίνει, ή σε κακή κατάσταση.
   
 • Τα ρούχα και τα παπούτσια που δίνουμε, φροντίζουμε να είναι καθαρά, πλυμένα, σιδερωμένα. Και τα παπουτσάκια όχι χιλιοφορεμένα, αλλά φρεσκαρισμένα και περιποιημένα.
   
 • Όλα όσα θέλουμε να χαρίσουμε, τα βάζουμε μέσα σε μεγάλες σακούλες, αναγράφοντας πάνω σε post it ή πάνω στην ίδια σακούλα, την ηλικία στην οποία απευθύνονται, αν είναι για αγοράκια ή κοριτσάκια και αν είναι καλοκαιρινά ή χειμερινά. Αν είναι και από τα δύο, το γράφουμε κι αυτό.
   
 • Δεν είναι ότι δεν θα το εκτιμούσε, αλλά δεν θα ήθελε να φέρνετε ρούχα ή παπουτσάκια που έχετε αγοράσει γι’ αυτό και μόνο το σκοπό. Δεν θέλει να ξοδευτείτε. Θέλει να δώσετε από αυτά που έχετε και μπορείτε. Το χάρισμα είναι πιο  σημαντικό από το δώρο. Αν βέβαια, σας φέρνουν ένα δώρο για το μωρό σας, και δεν του κάνει ή δεν του αρέσει είναι καλοδεχούμενο.
   
 • Μην ξεχνάτε να σημειώνετε σε μια καρτούλα, όπως όταν κάνετε δώρο, το όνομά σας κα τις ευχές σας, αν θέλετε. Η προσφορά σας δεν θέλουμε ανώνυμη. Στο site κάτω από την επιλογή «Φίλοι» θα αναγράφονται τα ονομάτά σας.