Ποιοι είμαστε

2012 - Σεπ Posted by give the kids 0 comments

Δεν είμαστε τίποτα σπουδαίο, μόνο μαμάδες, μπαμπάδες και φίλοι, με ένα κοινό: Πιστεύουμε πως δεν είμαστε εδώ για να μαζεύουμε και να κρατάμε, αλλά για να προσφέρουμε και να χαρίζουμε.

Τώρα, η γενναιοδωρία αποκτά, πιο πολύ από ποτέ, περισσότερη νόημα και μεγαλύτερη αξία.

Γι’ αυτό κάναμε την κίνηση να δημιουργήσουμε μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία και να σας καλέσουμε να γίνετε εσείς οι εθελοντές μας, χαρίζοντας ρούχα,  παπούτσια, βιβλία, παιχνίδια, βρεφικό εξοπλισμό και άλλα για μωράκια και παιδάκια μέχρι 5 ετών. Όχι από καινούρια αγορασμένα, αλλά από παλιά αγαπημένα. Από αυτά που περισσεύουν και κάθονται στην ντουλάπα. Αυτά έχουν περισσότερη αξία.

Ελάτε για να δείξουμε ότι –ειδικά τώρα- παραμένουμε γενναιόδωροι. Ότι μπορούμε να ντύσουμε τα παιδιά με χαρά. Όχι από ελεημοσύνη ή για φιλανθρωπική επιβράβευση. Αλλά επειδή είναι αυτονόητο πως κάτι μη απαραίτητο, δεν παύει να είναι χρήσιμο. Απλώς πρέπει να αλλάξει χέρια, για να φορεθεί ξανά.

Η κίνηση αυτή έχει νόημα μόνο αν περάσει από τον έναν στον άλλο. Αν βλέπετε κι εσείς στο givethekids αληθινό νόημα και μια γλυκιά αγκαλιά που δίνεται απλά και εύκολα, όπως δίνεις ένα ρούχο, ελάτε.

Χριστίνα Κοπανά

καταστατικό ΑΜΚΟ givethekids