Στιγμές από τη συνάντηση στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου

2013 - Μάι Posted by give the kids

To Σάββατο 27 Απριλίου, λίγο πριν από το Πάσχα, για άλλη μια φορά μικροί και μεγάλοι έκαναν πάλι ένα μικρό θαύμα, αποδεικνύοντας πως δεν χρειάζονται πολλά για να σταθούμε στους ανθρώπους που ζουν σε αντίξοες συνθήκες! Στο 5ο Δημοτικό Χαλανδρίου, λοιπόν στο πλαίσιο της γιορτής τους για το Πάσχα, προσφέρθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά του 1ου Ειδικού Σχολείου Κερατσινίου, αλλά χάρισαν κιόλας πολλά ρούχα, παπούτσια, και πολλά ακόμα καλά και για άλλα μικρά (διαβάστε παρακάτω…)

Ήδη τα τρόφιμα έχουν φτάσει στον προορισμό τους, χάρη στο διευθυντή του σχολείου του Κερατσινίου και όλων των ανθρώπων που παλεύουν πραγματικά για να μπορούν να σταθούν στις οικογένειες της περιοχής που έχουν ανάγκη.

Τα παιδιά έφτιαξαν μόνα τους, (εντάξει με ελάχιστη βοήθεια!) πανέμορφες λαμπάδες, με απλά υλικά και με αποτελέσματα που θα ζήλευαν πολλοί!

Όταν αντικρίσαμε όλα αυτά που πρόσφεραν τα παιδιά και οι γονείς δεν το πιστεύαμε! Τέτοια γενναιδωρία που μας συγκίνησε πολύ, μα πιο πολύ μας έδειξε πως η αγάπη δεν έχει όρια.

Ευχαριστώ και πάλι μέσα από τη μικρή νεραιδένια μου καρδιά τη διευθύντρια του σχολείου κα Μπαζάνη, το Σύλλογο Διδασκόντων και φυσικά πολύ πολύ Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Η κίνηση και η σκέψη σας με γεμίζει με δύναμη να συνεχίζω.

Γκιβ δε Κιντς με αγάπη.